Mandaldan mumluk yapımı

9 Mayıs 2017 tarihinde eklendi, 486 kez okundu.

Elimizden geldiğince sizi el yapımı eşyalara teşvik etmeye çalışıyoruz.

Kendi emeğiniz olan eşyaları kullanmanın zevkini yaşayın istiyoruz. Bu yazımızda da el yapımı eşyalara bir örnek daha vereceğiz. Bu yazımızda el yapımı mumluk önerisinde bulunacağız. Bir kaç dakika içinde hazırlayacağınız bu mumluk odanıza büyük bir uyum sağlayacağına emin olabilirsiniz.

mandal-mumluk-yapımı

Mandaldan mumluk yapımı

Öncelikle malzemeleri saymak istiyorum.

Bir adet metal yuvarlak bir kap, o kabı saracak kadar tahta mandal ve son olarak bir cam bardak. Şimdi yapıma geçebiliriz; Metal kabınızın kenarlarına mandallarınızı fotoğraftaki gibi tutturun. ardından cam bardağınızı metal kapınızın içine koyun ve içine mumunuzu yerleştirin ve işte bu kadar. artık el yapımı mumluğunuz hazır.

Eğer isterseniz mandallarınızı farklı renklere boyayarak farklı mandaldan süs eşyası yapımı  tasarımda elde edebilirsiniz.

Bu yazımızda size kendi emeğinizle bir mumluk hazırlamanın yolunu anlattık. Umarız sizde mumluğunuzu yaparken büyük zevk duyarsınız ve bir sonraki el yapımı eşya yazımızı hevesle beklersiniz. Sağlıcakla kalın.

Etiketler:

Henüz yorum yapılmamış.