Modern Yeni Trend Dekorasyon Önerileri

10 Mayıs 2017 tarihinde eklendi, 350 kez okundu.

Her yıl değişen modaya uyumlu mobilyalar ve dekorasyonlarla sizleri buluşturmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda 2017 yeni trend dekorasyon önerileri paylaşacağız.

Böylece kararsız kalanlar ve yeni fikirlerden yardım almak isteyenler için büyük bir yardım olacaktır.

2014-dekorasyon-trendleri

Yeni evler çiftler ya da evlerindeki dekorasyonu değiştirmek isteyenler çoğu zaman kararsız kalırlar. Özellikle hangi renk ve desenlerde seçimler yapma konusunda ciddi şekilde sıkıntılar çıkmaktadır. Bu nedenle en iyi ve uygun dekorasyon için modayı takip etmek ve ona göre mekanlar oluşturmak en mantıklısı olacaktır.

Bu yıl sıradan ve sade tasarımların biraz arka planda kaldığını görmekteyiz.

Klasik mobilyaların ve diğer eşyaların revize edilerek daha modern bir şekilde vitrinlerdeki yerlerini aldıklarını görüyoruz. Öncelikle mutfak takımlarından bahsedelim. Mutfak dolapları ve masalarında sadeliğin ışıltısı moda olmaya devam ediyor.

Banyo modellerinde gümüş renklerin ağırlıkta olduğunu söyleyebiliriz. Işıltısı ve tasarımları ile harika banyo dekorasyonları yapabilirsiniz. Yatak odalarında 2017 yeni trend dekorasyon önerisi olarak mavinin huzur verici özelliğinden yararlanmanızı öneriyoruz.

Uzun ve yorucu geçen günün ardından huzur içinde dinlenebilmeniz için bunu dikkate almalısınız. Çocuk odaları için ise cıvıl cıvıl renkleri öneriyoruz.

Çocukların hareketi ve heyecanlı olduklarını göz önünde bulundurarak buna göre rengarenk odalar hazırlayabilirsiniz. Oturma odaları ve yemek odaları için klasik mobilyaların modern ve estetik bir anlayışla yenilendiğini görüyoruz. 2017 yeni trend dekorasyon önerilerimiz şimdilik bu kadar.

Umarım faydalı olmuştur.

Etiketler: